Toimitusvaihtoehdot

Valitse juuri sinulle sopiva toimituslaajuus

Pakettitoimitus

Tahdotko itse pystyttää hirsimökin, saunan, aitan tai varaston? Valintasi on silloin Pakettitoimitus.

Koko mallistomme on saatavana pakettitoimituksena. Kaikki mallit, joiden hirsivahvuus on vähintää 58*145, ovat muunneltavissa tarpeidesi mukaan. Jos mallistosta ei kuitenkaan löydy sopivaa mökkiä, suunnittelemme sinulle sellaisen! Mökkiprojekti etenee vaivattomasti, sillä toimitamme sinulle rakennuslupaa varten lupakuvat.

Pakettitoimitus sisältää hirsimateriaalin valmiiksi työstettynä, tarvittavan puutavaran, ovet, ikkunat, kiinnitystarvikkeet ja selkeät kokoamisohjeet. Lisävarusteina voit valita lisäksi CE-merkityt kiukaat, takat ja hormit, sekä kattohuovan räystäspelteineen ym. lisävarusteet.

Mikäli tahdot itse pystyttää mökin – valintasi on pakettitoimitus!

Valmismökkitoimitus

Haluatko, että me pystytämme hirsimökin, saunan, aitan tai varaston puolestasi? Valintasi on silloin Valmismökkitoimitus.

Nykypäivänä elämä on kiireistä, työelämä luo paineita eikä vapaa-aikaa jää liiaksi nautittavaksi. Monella kuitenkin on mökki- tai pihasaunaunelma. Suuren kysynnän vuoksi toimme markkinoille Valmismökkitoimituksen.

Iso osa mallistostamme on saatavana Valmismökkitoimituksena. Kaikki mallit ovat muunneltavissa tarpeidesi mukaan. Jos mallistosta ei kuitenkaan löydy sopivaa mökkiä, suunnittelemme sinulle sellaisen.

Valmismökki rakennetaan tehtaalla sisätiloissa säältä suojassa, täysin valmiiksi. Mökki varustellaan tehtaalla valmiiksi, kiuas, takka ja hormi asennetaan paikoilleen. Mökki pintakäsitellään valitsemillasi väreillä. Käytämme turvallisia vesiliukoisia, kuultavia puunsuojia. Valmismökki toimitetaan asiakkaan tekemän perustuksen päälle. Tarvittaessa huolehdimme myös perustuksen tekemisen, valmiin sorapatjan päälle.

Mökki voidaan toimittaa säällä kuin säällä, sillä pakkaamme mökin vesitiiviiseen kutistemuoviin. Valmismökin voi ottaa käyttöön välittömästi toimituksen jälkeen.

Jos tahdot helpomman toimituksen – valintasi on valmismökkitoimitus!

Valmismökki toimitetaan kuorma-auton nupilla;

– tien paino rakennuspaikalle asti pitää kestää yli 20 000 kg.

-kuorma-auton nupilla pitää olla esteetön pääsy rakennuspaikan viereen

Pakettitoimitus + asennuspalvelu

Mikäli valmismökin kuljetus ei ole mahdollista rakennuspaikalle tai rakennuksen koko on niin suuri, ettei sitä voida kokonaisena kuljettaa, valitse Pakettitoimitus + asennuspalvelu.

Tehtaamme omat ammattitaitoiset asentajat tulevat pystyttämään mökin paikanpäälle sovitussa laajuudessa. Tarvittaessa huolehdimme myös perustuksen tekemisen valmiin sorapatjan päälle.